Beker winst voor TRIO

TRIO heeft in de 1e bekerwedstrijd van het externe bekertoernooi van de SGS goede zaken gedaan.

TRIO heeft in het verleden geen grootse resultaten behaald bij dit bekertoernooi. Over het algemeen was de koek in de 1e ronde al op.

Echte cupfighters zijn we dus niet echt. Alhoewel, vorig jaar is de weg omhoog ingeslagen en is de 2e ronde bereikt. Die opgaande lijn gaan we zeker dit jaar door zetten of in ieder geval evenaren want afgelopen maandag 7 november is Acquoy  1 op fraaie verslagen met 2,5-1,5

Het was een spannende strijd die pas laat in de avond is beslist. Het begon in mineur omdat Edwin Wijers niet echt in zijn spel kwam en strijdend door een schaakmat ten onderging. Hans van Dijk speelde een gedegen partij die uiteindelijk in een remise resulteerde. Vervolgens bracht Ron Woudsma door een fraaie overeen gelijke stand op het bord. De partij van Dirk van de Geer was allesbeslissend en de spanning droop er af. Ondanks de spanning hield Dirk het hoofd koel en met het offeren van 3 pionnen ontstond een gewonnen stelling die Dirk op fraaie wijze afrondde.

De volgende keer is Hilversums SG de tegenstander en dat is , gelet op de ELO rating zo zou ene Louis v G zeggen, different cook. Maar gezien het spel van maandag kunnen we die clash met vertouwen tegemoet zien..      

 

 

 

 

Comments are closed.